SeniorWeb

Logo-Seniorweb

Over de landelijke vereniging SeniorWeb

SeniorWeb wil iedereen de mogelijkheden van de computer en internet zelf laten ervaren. Ons uitgangspunt is dat dit voor én door ouderen gebeurt.

Missie

SeniorWeb heeft als not for profit organisatie als missie ‘participatie én zelfontplooiing van alle senioren in de digitale samenleving’. De kracht van SeniorWeb zit in inspiratie, educatie en ondersteuning.

Actieve vereniging

SeniorWeb is een vereniging met circa 3.000 vrijwilligers, ruim 400 Leercentra en meer dan 145.000 leden. De SeniorWeb Leercentra zijn aangesloten bij SeniorWeb, maar opereren zelfstandig onder begeleiding van vrijwilligers. SeniorWeb kent een ledenraad, een bestuur, medewerkers op het landelijk bureau in Utrecht en een grote groep actieve vrijwilligers. SeniorWeb is er voor iedereen: van de prille beginner tot de gevorderde computergebruiker. De afgelopen zestien jaar heeft SeniorWeb honderdduizenden senioren wegwijs gemaakt in de wereld van computers, internet en e-mail.

Lid worden

Wie gebruik wil maken van de vele voordelen van SeniorWeb wordt lid van de vereniging voor slechts 29 euro per kalenderjaar (2015). Lid worden kan ook via een SeniorWeb Leercentrum. Wordt nu lid.

Het SeniorWeb lidmaatschap biedt:

Handige tips, workshops, achtergrondinformatie en adviezen in ons tijdschrift Enter en geduldige computerhulp per telefoon, via internet en zelfs bij u thuis!

Samengevat

  • Ongelimiteerde telefonische computerhulp
  • Computerhulp via internet én zelfs aan huis
  • 4 x per jaar tijdschrift Enter
  • Ongelimiteerde toegang tot de website
  • Voordelige computerboeken en accessoires
  • Wekelijks leerzame nieuwsbrieven

Meer weten

Wilt u meer weten over SeniorWeb neem dan een kijkje op de website www.seniorweb.nl of kijk bij vragen over Seniorweb.